2016-03-08 11:59:14

U Srednjoj školi Plitvička jezera održane su tri radionice o modernim trendovima u gastronomiji

U sklopu projekta „Moja karijera u ugostiteljstvu i turizmu“  22., 23., i 24.  veljače 2016. godine održane su radionice o modernim trendovima u gastronomiji. Radionice je vodio Damir Crleni predsjednik Hrvatskog kuharskog saveza. Na radionicama su sudjelovali učenici 3. razreda kuhara Gospodarske škole Varaždin i Srednje škole Plitvička jezera. Sveukupno je sudjelovalo 27 učenika i 5 nastavnika Kuharstva.

Projekt provodi Srednja škola Plitvička jezera uz financijski podršku EU iz

Europskog socijalnog fonda

„Ulaganje u budućnost“

http://europski-fondovi.eu/program/europski-socijalni-fond

Adresa: Srednja škola Plitvička jezera                                                                                   

Korenica, Zagrebačka 2,  

Za više informacija:                                                                                                  

 Ana Rapo, mag.comm.

Telefon:01/8000599                                                                                                               

 Srednja škola Plitvička jezera

 e-mail:ana.rapo1@skole.hr                                                  

 


Srednja škola Plitvička jezera