2021-09-03 20:34:47

OBAVIJEST O POČETKU ŠKOLSKE GODINE 2021./2022.

Drage učenice i učenici,

srdačno vas pozdravljam na početku nove i neizvjesne školske godine. Epidemija je i dalje dio naše stvarnosti te je jako važno da svi surađujemo i iskoristimo iskustva od prošle godine. Ovim putem molim vas da se pridržavate uputa na kraju ovog pozdrava kako bismo svi zajedno pridonijeli očuvanju zdravlja svih nas. Znam da su vremena teška i svi smo umorni, ali neizmjerno je važno da održimo školu u A modelu i izbjegnemo nezahvalnu online nastavu te da zaštitimo jedni druge. Prošle godine dokazali smo da i u najgorim trenutcima možemo biti složni i disciplinirani pa nastavimo tako.

Dobra vijest je da su mjere ipak malo blaže pa će održavanje izvannastavnih aktivnosti biti moguće kao i održavanje sportskih treninga te ćete biti manje ograničavani.

Svima želim puno uspjeha i ostanite vedri i veseli u svom mladenačkom duhu.

 

UPUTE:

maskice su obavezne cijelo vrijeme boravka u školi (osim pri izvođenju vježbi na tjelesnom odgoju) izbjegavajte dolazak u školu u većim grupama dezinfekcija ruku obavezna je na ulazu u zgradu po dolasku u školu uputite se u svoje učionice i ne zadržavajte se po hodnicima učenici starijih razreda ostaju u učionicama od prošle godine, osim 2.ks koji je u prizemlju prve razrede uputit će dežurni nastavnici koji su na hodniku za vrijeme velikog odmora slobodno možete izaći iz zgrade (preporučamo) za vrijeme malih odmora izbjegavajte susrete na hodnicima jer smo naučili da samoizolacija nije zabavna

 

Vaša ravnateljica,

Željka Brozović

 

 


Srednja škola Plitvička jezera